tunghantering

Entreprenad

Söker du en partner eller underleverantör för schakt- och rivningsentreprenader?

Alltransport har möjlighet att skapa hållbara helhetslösningar för alla typer av entreprenad. Tillsammans med andra entreprenörer hjälps vi åt för att få till den bästa lösningen för dig! Kompetensen är stor och erfarenheten lång, även när det kommer till de lite ovanligare tjänsterna. Vår maskinpark är stor och vi har både grävmaskiner som är kompakta, lätta och kraftfulla som kan arbeta de överallt, även i trånga utrymmen och stora grävmaskiner för vägbyggen mm. 

Vi klarar både breda och smala uppdrag, exempelvis entreprenader som kräver spårgående grävmaskin eller lastmaskin, utrustade med bl.a. lastväxlare, runt om i landet.

Anlita oss som underleverantör för dina entreprenader

Alltransport är en stor underleverantör till våra kunder inom bygg, anläggning, avfall och återvinning, vilket alla ställer stora krav på maskiner och fordon. Vi har som mål att ständigt förnya och föryngra vår vagnpark och du som kund erbjuds en modern vagnpark med skickliga, välutbildade och engagerade chaufförer och maskinister.
Genom Alltransport får du tillgång till kunnig personal som klarar markarbeten för både enskilda avloppsanläggningar samt drift och underhåll för VA- och fjärrvärmenät.

Hjälp med maskinarbeten, schaktning mm

Behöver du hjälp med dikningsgrävning, dammbindning på vägar, vägrustning, sandupptagning med sopmaskiner, schaktning eller andra markarbeten? Med rätt fordon och lång erfarenhet löser vi ditt behov.

För kommuner och vägföreningar utför vi även drift och underhåll av vägnät. Vi jobbar även med vinterväghållningen i Östergötland. Vi har även kapacitet nog att sköta din väg, stor eller liten spelar ingen roll. Vi plogar, saltar och sandar där du behöver.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring våra entreprenadtjänster, behöver hjälp med markarbeten eller bara vill hyra en grävmaskin. Alltransport leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-19 83 40
Linköping: 013-24 49 60
E-post: bygg@alltransport.se

Mikael Roos

Mikael Roos

Transportplanering

Norrköping

Johan Persson

Johan Persson

Transportplanering

Norrköping

Andreas Hammarlund

Andreas Hammarlund

Bygg & entreprenad

Linköping

Helen Andersson

Helen Andersson

Transportplanering

Linköping