Kamerainspektion av rör

Inspektera avlopp med kamera

Med hjälp av en kamerainspektion på fastighetens avlopp kan du både undvika obehagliga överraskningar och spara pengar. En kamerainspektion av avloppsrören är en noggrann undersökning där hela avloppssystemet kontrolleras och inspekteras. Efter den grundliga inspektionen av rören får du klara besked om statusen på systemet och kan planera vilka åtgärder som behövs i god tid innan skador och problem uppkommer.

Relining eller stambyte

I äldre fastigheter behöver man kontrollera statusen på avloppsrören och avloppsstammarna för att undvika fukt och vattenskador. Vid ett traditionellt stambyte byts alla avloppsledningarna ut mot nya. Detta är ett tidskrävande och kostsamt arbete som kräver stora ingrepp på både golv och väggar. Är fastighetens rörsystem i förhållandevis gott skick kan man istället göra en relining. Vid en relining förstärks och fodras rören från insidan. Det är kostnadseffektivt, tidssparande och kräver få ingrepp på själva fastigheten.

TV-inspektion av avloppsledningar

En videoinspektion av avloppsrören ger snabbt och enkelt svar på frågorna:

  • Finns det rost?
  • Finns det sprickor?
  • Hur tjock beläggning har bildats?
  • Behöver röret/rören bytas ut?
  • Går det att renovera?
  • Räcker det med att spola?

Kamerainspektion före offert

Vi erbjuder en undersökning av dina avlopp med kamera innan offert för att du ska få ett rättvist utlåtande och en korrekt offert. Vi som arbetar på Wilssons har lång erfarenhet i branschen och har rätt utbildning för alla tjänster vi erbjuder. Vi arbetar noggrant, säkert och serviceinriktat. Välkommen att kontakta oss när du behöver en smidig och snabb utvärdering och siktanalys på fastighetens avlopp!

Vill ni veta mer om relining? Kontakta oss på Wilssons!

Varför krångla med ett stambyte när ni kan ge era befintliga avloppsrör nytt liv med relining – snabbt, smidigt och till en bråkdel av kostnaden? Boka in en fri konsultation med någon av våra reliningexperter, så kikar vi närmare på ert projekt och tar fram den mest optimala lösningen tillsammans. Välkommen!

 

Kontaktpersoner för relining:

Andreas Eklund

Andreas Eklund

Sälj entreprenad

Christian Klintestam

Christian Klintestam

Sälj privatpersoner