Relining av avloppsrör

Totalentreprenad – ansvar från start till mål

När du väljer en totalentreprenad för ditt projekt tar entreprenören ansvar för hela arbetet, från projektering till utförande och färdigt resultat. Du har en avtalspart och kontaktperson och slipper hantera och samordna flera olika företag och hantverkare. Det är ett tryggt och smidigt alternativ för både större och mindre projekt.

Tryggt avtal och tydlig kostnadsbild

Wilssons har ansvarat för och hållit i ett antal stora totalentreprenader, både mot bostadsrättsföreningar och större fastighetsföretag. Vi agerar huvudentreprenör och tar in och ansvarar för de underentreprenörer som behövs i projektet och erbjuder kvalitetssäkring och kvalitetsgaranti. Vi tar alltså ansvar för att projekteringen, själva arbetet och resultatet uppfyller avtalad funktion. Vi åtar oss alla olika storlekar på projekt, stora som små.

Wilssons – en pålitlig huvudentreprenör

Wilsson har lång erfarenhet bland annat inom relining, avloppsspolning, slamsugning och rörinspektioner. Vi arbetar effektivt och noggrant med hög servicegrad. Vår duktiga personal har hög kompetens och rätt utbildning för alla arbeten vi utför. När du anlitar oss för totalentreprenad samordnar vi och tar ansvar för hela projektet. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller läs mer om våra projektreferenser!

Vill ni veta mer om relining? Kontakta oss på Wilssons!

Varför krångla med ett stambyte när ni kan ge era befintliga avloppsrör nytt liv med relining – snabbt, smidigt och till en bråkdel av kostnaden? Boka in en fri konsultation med någon av våra reliningexperter, så kikar vi närmare på ert projekt och tar fram den mest optimala lösningen tillsammans. Välkommen!

 

Kontaktpersoner för relining:

Andreas Eklund

Andreas Eklund

Sälj entreprenad

Christian Klintestam

Christian Klintestam

Sälj privatpersoner